Vegetarisk / 8 måneder siden

Vegansk power proteinshake

Chokolade lækker proteinrig shake til den hurtige sult eller efter træning – og så er den tilmed vegansk! 💚

Jeg kan ikke ligefrem kalde mig selv veganer. Ikke engang vegetar. Men flere og flere af mine søde klienter ønsker veganske og vegetariske alternativer, især når det kommer til protein. Og der findes heldigvis nogle rigtig fine alternativer, til den klassiske whey protein, som er lavet på komælk.

En af de alternativer er blandt andet Novo Vita’s GreenProtein+, som er et proteinpulver kosttilskud baseret på protein fra ærter, boghvede, quinoa og græskarkerner, hvor man ellers klassisk ser veganske protein kosttilskud, være baseret på ris eller soya. Det er dermed også et gluten – og laktosefrit produkt, som henvender sig til allergikere eller personer som er intolerante over for disse.

Novo Vita har en dejlig tilgang til kosttilskud. Det skal være rene, aktive og ærlige produkter. Derfor finder man heller ikke kunstige smags-, farve- og sødestoffer i deres produkter. Og det synes jeg er et kæmpe plus, hvis man ønsker et protein kosttilskud, som er så rent som muligt.

Smagen? Ja, altså det er jo ikke Cocio vi drikker her – det smager som man kunne forestille sig, men jeg har bestemt prøvet værre veganske alternativer 😅 Blend det med nogle lækre smagsgivere, og så er du godt på vej til en mættende og proteinrig shake 😊

Jeg puttede også en spiseske af “Raw Blend Energize” pulveret fra Organic Human i min shake, for at få ekstra mange gode næringsstoffer. Det giver en lidt stærkere kakao smag, men kan sagtens udelades 👍

1/ Skræl bananen

2/ Hæld alle ingredienser op i en blender

3/ Blend indtil shaken er cremet og ensartet

4/ Nyd! 😊

Ingredienser

Antal Portioner: 1
  • 2 spsk. vegansk proteinpulver
  • Evt. 1 spsk. “Raw Blend Energize”
  • Væske f.eks. vand eller havremælk til ønsket konsistens (Cirka 400 ml)
  • 1/2 banan
  • Isterninger