Personlig trænings – og kostforløb

OBS! Jeg åbner snart op for personlig træning i Seier Fitness! Vil du skrives på en interesseliste, så send mig gerne en mail på jonnaboe@hotmail.com 😊

Læs først! Hvorfor vælge mig? Og hvad skal du vælge?

Er du klar på et fedt, sjovt, lærerigt, udfordrende og givende trænings – og kostforløb? Skal jeg hjælpe dig i mål med dine drømme indenfor din sundhed og krop?

Vi mødes til træning på fast tidspunkt 1 eller 2 gange i ugen. Du kan vælge mellem man-fre og 06.00 – 07.00 og igen mellem 17.00 – 21.00. Der tages forbehold for optagede dage, og vi finder sammen et tidspunkt, der passer os begge.

Du vil få adgang til din egen side, hvor du kan downloade dine træningsplaner til egen træning og kostplaner, følge med i din fremgang og skrive sammen med mig. Du får lavet en personlig træningsplan og en personlig kostplan ud fra dine ønsker og dine mål, samt muligheder, og hver fredag vil du få en opdateret plan, tilpasset din fremgang og dine eventuelle ønsker.

Jeg forventer at du følger planerne så godt du kan, men selvfølgelig er der plads til onsdagkage på arbejdet og en tur i byen, eller bare en hel dag på sofaen. I mine planer er der ingen stramme regler og god plads – men følger du den præcist, kan du også forvente hurtige resultater, som er nemme at holde 😊

Hvad kan du opnå på 6 uger tænker du måske? Afhængig af dine mål, så kan du forvente vægttab op til +8 kilo, forbedret kondition, mærkbar forbedring på dit løb, øget styrke og stigning i antal gentagelser du kan tage, du kan holde planken længere, mere smidighed og generelt mere energi og overskud!

Læs mere om mine metoder og hvad du kan forvente af træning og kost lige her. 😊

Du får:

– 1 ny opdateret træningsplan hver uge under dit forløb
– 1 ny opdateret kostplan hver uge under dit forløb
– 1 eller 2 ugentligt fællestræning med mig
– Adgang til fælles Facebookside for mine klienter, hvor vi sparrer med hinanden
– Stort opskrifthæfte tilpasset din plan

Læs mere om mine metoder og hvad du kan forvente af træning og kost lige her. 😊

Skal vi komme i gang? Så kontakt mig på jonnaboe@hotmail.com 😊