Om Jonna

Jeg har startet denne blog, da jeg gerne vil skabe et sted med vidensdeling og gode tips, omkring alt hvad livet byder mig. Bloggen bærer stærkt præg af mine egne meninger og oplevelser, og jeg håber du som læser sidder tilbage med ny inspiration og viden, når du har læst et eller flere indlæg 😊

Privat bor jeg sammen med min kæreste i Risskov, og arbejder fuldtid med mine tre virksomheder. Boe Blog, som er denne blog, Boe SoMe, som er min konsulent virksomhed, hvor jeg laver markedsføring for mindre virksomheder og Boe Sund, hvor jeg hjælper mine online klienter med kost og træning.

Her er lige en masse små info om mig, så du kan lære mig bedre at kende 😊

⚡️ Jeg er uddannet markedsføringsøkonom, personlig træner og kostvejleder, og forsøger på bedste vis at kombinerer disse, da det er her mine primære interesser og styrker er.
⚡️ Jeg har det meste af mit liv arbejdet i fitness, mode – og restaurationsbranchen, med titler lige fra tjener til souschef. Nu arbejder jeg fuldtid som selvstændig. Forhåbentligt en dag med dygtige og søde ansatte under mig 😊
⚡️ Jeg kommer fra Ribe af, fra et landbrug med både malkekvæg og slagtesvin. Jeg elsker alt der har med landbrug at gøre, og er meget stolt af det danske landbrug (Og bliver nok aldrig vegetar)
⚡️ Jeg har boet syv steder. Ribe, Nørrebro, Lyngby, Viby og nu Risskov. Jeg regner med at slå mig ned i Sønderjylland, hvor størstedelen af min egen og min kærestes familie bor. Gerne i noget nybyg og med en masse høns!
⚡️Jeg elsker dansk mad, og er ikke så meget for stærk spicy mad.
⚡️Jeg elsker at rejse, og jeg drømmer især om roadtrips. Mine drømme destinationer er USA rundt, Storbritannien rundt og Østersøen rundt. Bali, Island og Mexico ligger også ganske højt på listen!
⚡️ Jeg elsker dansk design, og drømmer om et hjem fyldt med danske design klassikere. På ønskelisten lige nu er især Wegner’s Y stol, Verner Panton’s flowerpot bordlampe og Børge Mogensen’s Spanske stol.
⚡️ Jeg har fire tatoveringer og drømmer om mange flere.

Du kan finde mig på Facebook, Pinterest og Instagram også 😊