Vegetarisk / 2 måneder siden

Grøn salat med bønner og feta

Denne salat er både smagfuld og mættende. Server den f.eks. til et godt stykke krydret kød og en god tzatziki!

Hvis du ikke allerede har kogt kidney bønnerne, så skal de ligge i blød i rigeligt vand natten over og koges dagen efter i frisk vand, i cirka 50-60 minutter. 😊

1: Vend kogte kidney bønner og optøede edammame bønner med balsamico, olivenolie og friskkværnet peber
2: Anret den skyllede rucola nederst på en tallerken.
3: Top med “bønne blandingen”, sukkerærter skåret i halve, smulret salat ost og oliven
4: Server med det samme, f.eks. til lasagne eller lækker grillet kød

Salaten er også lækker dagen efter, så lav gerne en stor portion, så der også er til madpakken 😊

Ingredienser

Antal Portioner: 2 personer
Ingredienser

– 1 håndfuld skyllet rucola
– 1/2 pose kidney bønner (eller 1 dåse)
– 1 håndfuld optøede edamamme bønner
– 1 håndfuld skyllede sukkerærter
– 1 generøs mængde Taverna salat ost
– 1 håndfuld Gaea oliven
– 2 spsk god olivenolie
– 2 spsk hvid balsamico
– Friskkværnet peber