Små retter og tilbehør / 6 måneder siden

Æggemuffins med bacon

En hurtig proteinrig snack, eller en lækker tilføjelse til brunchen! 🤩

Æggemuffins er et hit herhjemme og oplagt til både den lækre morgenmad, brunch, frokost buffeten, og ellers bare som en proteinrig snack 😊 En af grundene til at det er et hit, er selvfølgelig at de er super nemme og hurtige at lave. Og så smager de ret godt og er et fint alternativ til den klassiske kogte æg eller scrambled egg. De kan sagtens laves aftenen inden, men smager bedst når de er friske, lige fra ovnen 😊

Du får opskriften lige her:

Sådan gør du:

1/ Tænd ovnen på 180 grader. Gør muffinsforme klar, enten silikone eller en fast form (det dur ikke så godt i papir). 

2/ “Beklæd” formen med en skive bacon og slå et æg ud i formen. Top med lidt krydderier og gentag indtil du har det antal du vil have.

3/ Bag i ovnen i cirka 10 minutter (Lidt mindre, hvis du vil have en mere flydende blomme) og så er de klar til at blive serveret

Ingredienser

Antal Portioner: 6
Æggemuffins
  • 6 store øko æg
  • 6 gode skiver bacon
  • Valgfri krydderier, f.eks. salt, chiliflager og oregano